Nieuwe Excel vitaminen.

9 & 10 oktober 2019 waren dagen waar ik lang naar uit had gekeken. Deze twee intensieve dagen heb ik doorgebracht bij Master IT te Rotterdam om me nog meer te laten bijscholen op het gebied van Excel. Master IT had voor mij een op maat gemaakte cursus opgesteld door middel van active learning.

Hierbij ga je zelf met de stof aan de slag en helpt de trainer je op weg als je vastloopt.
Het is leuk om met gelijkgezinden in een ruimte te zitten en samen de wondere wereld van Excel te ontdekken.

Mijn doelstelling was vooraf duidelijk. Ik wilde meer weten over Power Pivots, PowerBI en Power Queries. De trainer heeft me geholpen een stappenplan op te zetten waarbij we in staat zijn binnen enkele stappen data te ontsluiten, modelleren en te presenteren op ieder denkbare device. Door het bouwen van een relationele database in de door Microsofte doordachte en gekoppelde applicaties in de cloud ligt het door ons zo benodigde inzicht voor het grijpen.

Naast de training heb ik ook een super interessante reader ontvangen en een hard-copy praktijk boek voor ‘vervolg Excel 2016’. Deze info is hard nodig om ons doel op een nog betere, slimmere en stabielere manier te bereiken. We kunnen nu met een duidelijkere aanvliegroute effectiever ontwikkelen en bouwen.

Als je geïnteresseerd bent in onze mogelijkheden met Excel dan kun je me altijd bellen voor een interessante babbel.