KAN JOUW BUSINESS

OOK WEL EEN BEETJE
DATA MAGIC GEBRUIKEN?

Reviews

Ronald Dankers, directeur Rodatech BV

Rodatech BV

Ongeveer gelijktijdig zijn wij beiden ons eigen bedrijf gestart. Vanaf dag 1 is duidelijk geweest dat ik als techneut/ondernemer de administratie zie als een noodzakelijk kwaad. Hierbij heeft Berry altijd een sleutelrol vervuld waarbij ik op zijn aanraden bepaalde handelingen zelf verrichte om zo toch gevoel te krijgen met het “plaatje”.

Digitaliseren is altijd een focus geweest. Iedere keer een stapje verder waarbij we nu eigenlijk alleen nog maar mappen op de harde schijf hebben en geen enkele op de plank. Dit zorgt voor overzicht en makkelijk terugzoeken. Facturen digitaal geboekt mbv Go2UBL en koppelingen met de bank en snelstart als het hart van de administratie.

De laatste jaren, met het groeien van de organisatie vervult Berry ook steeds meer de rol van sparringspartner en adviseur bij grote beslissingen. Even een klein overleg, en het ondernemers gevoel wordt gespiegeld aan keiharde cijfers die middels een export uit de boekhouding snel op tafel komen.

Maandelijkse overzichtelijke rapportages geven een beeld van de voortgang en alarmeren tijdig op het moment dat het fout gaat. Trends zeggen meer als cijfers, stijgende lijnen tonen aan dat het goed gaat, dalende lijnen vragen om aandacht en kunnen snel geanalyseerd worden middels aanvullende tabellen.

Hierdoor kan ik als techneut/ondernemer bezig zijn met zaken waar ik goed in ben en doet Berry voor mij hetgeen waar hij goed in is. Mij overzicht en duidelijkheid geven in het financiële plaatje!

Martijn Vervoordeldonk

Have a nice day online

Have A Nice Day heeft in het verleden een onstuimige groei meegemaakt. Met de groei, en een overname, ontbrak strak toezicht op de administratieve organisatie en daarmee cash.

Berry heeft destijds in een tijdelijke rol de gehele administratie, rapportage en structuur neergezet. Altijd is hierbij het uitgangspunt ‘kennisoverdracht’ geweest. Op die manier werden we als organisatie steeds beter, en hebben we onze organisatie kunnen professionaliseren. In 2017 heeft dit mede gezorgd voor een succesvolle overname door (inmiddels moederbedrijf) Intracto.


Tot op de dag van vandaag adviseert Berry (inmiddels Gears of Business) ons bij bijzondere vraagstukken. 

Theo van der Heijden, Directeur Fabius Opleidingen

Fabius Opleidingen BV

“Inhoudelijk goed. Ze weten waar ze het over hebben, denken mee met de klant en houden het praktisch.”

Koen Bakker, directeur CK Active Groep

CK Active BV

Gear of Business is een jong en daadkrachtig kantoor dat ons helpt met onze administratie.

Door de digitale werkwijze is het mogelijk om snel te schakelen.

De directe inzicht in onze administratie en de prettige samenwerking zorgt ervoor dat we tijdig kunnen reageren op wijzigingen in de markt.

Norbert Heijblom, directeur AC Koijen & Partners

AC Koijen & Partners

Ik heb sinds kort ervaring met Gears of Business. Het zijn praktisch ingestelde professionals die je gelijk helpen als je een oplossing of rapportage wil in Excel.

Doordat ze veel ervaring hebben op het gebied van MKB bedrijven en hun administraties weten ze exact wat de wensen en behoeften van deze ondernemers zijn.

De grote kracht is dat ze samen met de ondernemer gaan zitten om te bekijken welke wensen en behoeften er zijn. Hierdoor komen ze snel tot gerichte resultaten. En dat is erg prettig.